su kaçak tespiti Secrets

Wiki Article

Bu uygulama hem ev sahibine masraf hem de su kaçağı tespiti yapacak tesisatçıya masraftır. Bu uygulama, tesisatçının daha fazla gayret etmesine ve zaman kaybetmesine neden oluyordu. Bu olumsuzlukların bir de ev sahibi tarafı var.

Noktasal Su Kaçağı Bulma: En son teknoloji cihazlar ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek minimum hasar ile onarım yapıyoruz.

Su kaçağı tespiti yaparken gözlemleyerek bir sonuca ulaşılamıyor ise cihazla su kaçağı tespiti işlemine geçilir. Kullanım alanına göre uygun cihaz seçilir ve sorunun kaynağına kısa yoldan ulaşılır. Yerini tespit eden ekibimiz zaman kaybetmeden gereken boru değişimi ve parça onarımı gibi işlemleri yürütmeye başlar.

Merkez Su Tesisatı olarak İstanbul’da uçtan uca servis hizmetimiz olduğunu belirtmiştik. Peki, bu ilçeler hangileri? Hemen aşağıda yer alan ilçelerin tamamına servis hizmetimiz vardır:

Firmamızda bulunan kameralı su kaçak tespiti için kullanılan cihaz ile kolaylıkla sorunun kaynağına ulaşabiliriz. Cihazımız sayesinde ulaşılan sorunu ekip arkadaşlarımız kontrol altına alır ve gereken tamiri gerçekleştirir.

Öncelikle, alt kata su sızmasının sebebi tespit edilmelidir. Siz mutfağın pis su giderinden alt kata su sızdığını belirtmişsiniz ancak temiz su borusundan da sızıyor olabilir.

Cihazla Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır İnsan kulağının duyamayacağı düşük frekanstaki sesleri algılayarak, kaçağın kaynağını tespit ederler. Bu sayede, su kaçaklarının olduğu noktaları doğru bir şekilde belirleyebilir ve onarımlarını hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

Firmamızca su tesisatlarında oluşan su kaçağı ve su sızıntılarını, teknolojik tespit cihazları ile bularak onarımını yapmaktadır.

fifteen yıldır istanbul anadolu yakasında villadan yaliya daireye mustakil eve hizmet vermekteyiz daire içi doğalgaz.

Atık su borularındaki su kaçaklarının yerini tespit etmemizin haricinde tıkanıklık gibi durumlarda da sıklıkla kullandığımız cihazlardan biridir.

Termal özelliğe sahip olan bu cihazlar, duvar içerisindeki sıcak boruların yaymış olduğu ısıyı tespit eder. Böylece sıcak su borularında su akışının sağlıklı olmadığı ve suyun, dolayısıyla da ısının dağıldığı yerler belirlenir. Termal kameralar, çoğunlukla sıcak su tesisatı için kullanılan bir cihazdır.

Tamir durumu olmayan işlemerde genel tesisat bakımı ile sizleri yüksek maliyetli işlemlerden kuratıryoruz.

Nem Ölçer : Su kaçağının bulunduğu ortamın bağıl nem değerlerini su kaçağı tespiti referans alarak tespit işlemi esnasında propertyımcı cihaz olarak kullanmaktayız. Çok gerek duyulmadıkça bu cihazı kullanmıyoruz.

Yeni aldığım dairemin bahçe duvar dibinden su çıkıyor fakat içeri oda kısmında hiçbir su belirtisi yok yan binayı etrafı kontrol ettim su gelecek bir yer gözükmüyor nasıl lawnımcı olabilirsiniz

Report this wiki page